Websites

Wat heb je aan foto’s maken als je ze met niemand kan delen? Niets, en dat doen we dan ook met een paar websites:

FOTOPELT.BE: de foto-website van Pelt, waarbij we foto’s maken van belangrijke en minder belangrijke evenementen die zich in Pelt afspelen (of daarbuiten, voor zover ze toch een Peltse toets hebben), zodat de Peltenaren die bij het evenement betrokken waren het kunnen herbeleven, en zij die er niet bewaren het alsnog te laten beleven. Op deze website kan u fotoreeksen vinden gemaakt door mij zelf en door mijn collega-amateur-fotografen in Pelt

ITALIA.FOTOFOTO.BE: ons lievelingsland bij uitstek is Italiƫ, en uiteraard nemen we daar elke keer ons fototoestel mee naar toe!

UNBELGEENFRANCE.FOTOFOTO.BE: en als we om een of andere reden niet naar Italiƫ gaan, dan is het naar Frankrijk

WANDELEN.FOTOPELT.BE: We gingen al graag wandelen, en sinds Corona nog meer. En er valt nogal wat te wandelen in de prachtige natuur in en rond Pelt!

NWC.FOTOPELT.BE: we volgen de Neerpeltse Watersport Club al sinds 2007 … dat verdient een aparte fotowebsite, niet?

IMAGOTIJL.FOTOPELT.BE: we volgen al vele jaren de jaarlijkse optredens van Imago Tijl, deze website geeft een overzicht vanaf 2012 tot heden

KOKEN.MARCFAES.BE: we koken graag, maar waar ligt het recept voor de Cannelloni ook al weer? Dat is dan ook de reden waarop we dat allemaal op een kleine kook-website hebben gezet.