Trondheim, aug ’22

Het oude land van de Vikingen, Noorwegen, moet zijn tijd vooruit zijn op het vlak van architectuur, dat altijd moet geïntegreerd zijn in zijn omgeving en waarbij de natuur zelf de hoofdrol mag spelen. Vandaar blijkbaar dat een studente burgerlijk ingenieur architectuur daar ook een semester wil vertoeven. Omwille van de weinige uren zon in de wintermaanden begint dat semester daar een stuk vroeger dan in België, en vermits het 1800 km noordelijker ligt dan Pelt, zou het daar doorgaans ook kouder moeten zijn, reden waarom één koffer met kleding niet voldoende zou zijn en ik dus met Emma Faes met een extra koffer mee mocht om haar daar te installeren in haar kot. Zo nodig zouden we nog naar een Zweedse meubelzaak gaan, waarna het altijd handig is om een handige Marc in de buurt te hebben … Althans, dat was het plan …

Klik hier voor de volledige (toeristische) fotoreeks