Belgian Air Force Days 2023

Het is ondertussen een jaarlijks wederkerende en zware keuze aan het worden: gaan we naar de Airshow of niet. Enfin, tegenwoordig noemt dat de Belgian Air Force Days, en als we de Luchtmacht mogen geloven is dat min of meer een jobbeurs geworden. Met 85.000 toeschouwers dit weekend in Kleine Brogel zouden ze de personeelstekorten toch mogen aanvullen, tenzij er een aantal geen oorstopjes bij hadden en dus niet door de medische proeven zouden geraken. Die proeven blijken trouwens te streng te zijn, ze gaan het een en ’t ander door de vingers zien. In ieder geval, voor mij is het daarvoor te laat, de enige leuke job (behalve piloot) die ze daar hebben is al ingenomen door Robin Mues, de onvolprezen KeeBee-fotograaf! Vermits ik eigenlijk al zo goed als alle toestellen gezien heb, viel de keuze dit jaar weer op het-niet-gaan. Maar het wordt stilaan ook weer een gewoonte om halverwege het weekend daar spijt van te krijgen, en uiteindelijk komen we dan toch weer in de buurt van KeeBee terecht … Maar wel in goed gezelschap!

Meer foto’s